Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-04-27@13:21:34 GMT

تمرکز طرح شهاب بر ۹۶ درصد دانش‌آموزان

تاریخ انتشار: ۲ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۸۶۹۳۵۰

تمرکز طرح شهاب بر ۹۶ درصد دانش‌آموزان

رئیس مرکز ملی پرورش استعداد‌های درخشان با اشاره به تمرکز طرح شهاب بر ۹۶ درصد دانش‌آموزان، گفت: اگر طرح شهاب درست اجرا شود، می‌تواند به حذف آزمون استعداد‌های درخشان کمک کند. به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، فاطمه مهاجرانی رئیس مرکز ملی پرورش استعداد‌های درخشان و دانش پژوهان جوان در پانزدهمین دوره آموزشی تأمین مدرسان استانی برنامه ملی شهاب اظهار کرد: «شهاب» برنامه مکمل استعداد‌های درخشان است؛ این برنامه در هفته دولت به پوشش ۱۰۰ درصدی در پایه چهارم می‌رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه استعداد درخشان یک مقوله است و شهاب یک مقوله دیگری است و این دو مکمل هم هستند، گفت: هدف مدارس استعداد‌های درخشان ۲ درصد سرآمد جامعه است و ۲ درصد دانش آموزان هم زیر استاندارد هستند.

مهاجرانی ادامه داد: طرح ملی شهاب برای ۹۶ درصد دانش‌آموزان باقی‌مانده در حال برنامه‌ریزی است؛ همه انسان‌ها استعداد‌هایی دارند که باید این استعداد‌ها شکوفا شود و امروز با افتخار اعلام می‌کنیم به پوشش ۱۰۰ درصدی در کلاس چهارم می‌رسد.

وی بیان کرد: برنامه شهاب روی استعداد‌های چندگانه کار می‌کند و از دوره ابتدایی شروع به کار روی دانش‌آموز می‌شود؛ در جامعه ما حتماً پروین اعتصامی‌ها، کیمیا علیزاده و آدم‌های صنعتگر بسیاری هستند که باید آن‌ها شناسایی شوند و این همان چیزی است که سند تحول بنیادین روی آن صحبت دارد.

رئیس مرکز ملی پرورش استعداد‌های درخشان و دانش‌پژوهان جوان با تأکید بر اینکه فراموش نکنید امروزه مهم‌ترین عامل تمدن‌ساز و توسعه کشورها، نیروی انسانی است، اضافه کرد: آن زمان گذشت که نفت و معدن عامل پیشرفت بود و امروز عامل انسانی یک کشور را توسعه می‌دهد و برنامه شهاب کمک می‌کند که دانش‌آموز استعداد خود را بشناسد تا به یک انسان سرآمد تبدیل شود.

رئیس مرکز ملی پرورش استعداد‌های درخشان و دانش‌پژوهان جوان اظهار داشت: ما به پرورش استعداد‌ها در حوزه فرهنگ کشور نیاز داریم و نمی‌توانیم کشور را توسعه دهیم و فقط به حوزه‌های علمی توجه کنیم، زیرا به سایر حوزه‌ها هم نیاز داریم؛ شهاب کمک می‌کند که دانش آموز بفهمد در کدام کار استعداد بیشتری دارند.

مهاجرانی ادامه داد: فاصله بین داشتن استعداد تا فاصله بین سرآمدی، فاصله طولانی است و این فاصله را معلم پر می‌کند و معلم کمک می‌کند این ارزش در وجود فرد متبلور شود و به عبارتی معلم کمک می‌کند به تولد استعدادی که در درون فرد وجود دارد و بنا است در طرح شهاب این اتفاق بیفتد و طبیعتاً ما باید در طول مسیر به جایی برسیم که انسان تمام ساحتی که سند صحبت می‌کند را شناسایی کنیم.

وی افزود: آنچه که هدف طرح شهاب است کمک می‌کند هر فرد با توجه به اینکه افراد با استعداد‌های ذاتی متولد می‌شوند استعداد‌های آن‌ها شناسایی شده و در بحث هدایت تحصیلی به تحصیل آن‌ها گره زده شود.

رئیس مرکز ملی پرورش استعداد‌های درخشان و دانش‌پژوهان جوان گفت: نباید نقش قالی ما را، چین و تحلیل شعر ما را در افغانستان بهتر انجام بدهند؛ هدف ما این است که کل این افراد را شناسایی کرده و اگر شهاب درست کار کند می‌تواند به حذف آزمون استعداد‌های درخشان کمک کند به شرط اینکه معلم بتواند سرآمدی دانش‌آموز را تشخیص دهد.

وی خطاب به دبیران استانی حاضر در جلسه گفت: طرح که در این چند روز برگزار می‌شود این است که معلم چگونه می‌تواند استعداد‌های دانش‌آموز را هدایت کند و شهاب هدفش این است که معلمان ابتدایی را حرفه‌ای‌تر می‌کند.

مهاجرانی بیان کرد: غفلت یک صفات انسانی است و غفلت باعث آسیب به انسان می‌شود. ان‌شاءالله به کمک هم بتوانیم برنامه شهاب که یک برنامه بسیار خوب و بین بخشی موفق که توانسته در این چند سال خوب کار کند را همراهی کنیم. برنامه‌ای با گستردگی شهاب طبیعی در کشور بزرگی مانند ایران اشکالاتی داشته باشد و امیدواریم این اشکالات هم هرچه سریعتر رفع شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: طرح شهاب استعداد درخشان دانش آموز هفته دولت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۶۹۳۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کتابخانه سیار، روشی خلاق برای ترویج کتابخوانی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، در استان همدان هم کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان از سال ۱۳۴۴ اقدام به راه اندازی کتابخانه‌ سیار کرده که اکنون به ۳ اکیپ رسیده است.

با یک گروه کتابخانه‌ سیار همراه شدیم و به روستای طاس تپه‌ کبودراهنگ رفتیم و برنامه‌ها را از نزدیک دیدیم.

میلاد عربی، مدیر مدرسه بویاقچی گفت: این مدرسه‌ ابتدایی دارای ۴۲ دانش آموز دختر و پسر در ۶ پایه است و دانش آموزان برای دبیرستان به روستا‌های اطراف یا کبودراهنگ می‌روند، روستا کتابخانه یا مرکز فرهنگی ندارد و تنها یک کتابخانه‌ کوچک در مدرسه ایجاد کرده ایم.

احمد عسگری، مربی سیار روستایی کانون هم که برنامه‌های آموزشی و سرگرم کننده مانند اجرای شعر و سرود، نمایش، استفاده از گل سفال برای بچه‌ها اجرا می‌کند، گفت: نزدیک به ۳۰ سال است این فعالیت را انجام می‌دهم و در تمام مناطق استان که بدون کتابخانه و مرکز کانون هستند با هدف مهارت افزایی، و ترویج فرهنگ کتابخوانی برای بچه‌ها برنامه اجرا می‌کنم.

محمدرضا کرمی، مربی نجوم کانون که یک تلسکوپ را با خود به این مدرسه آورده بود هم گفت: با استفاده از فیلتر مخصوص اجازه می‌دهیم بچه‌ها خورشید را نگاه کنند و توضیحاتی درباره‌ آسمان، مختصات ستارگان و زمین، موقعیت ما در جهان و اطلاعات عمومی به دانش آموزان می‌دهیم به این ترتیب تشویق می‌شوند پرسش‌هایی که در ذهنشان ایجاد می‌شود مطرح کنند.

دانش آموزان خوشحال و راضی از سپری کردن یک روز به یاد ماندنی ماشین را بدرقه کردند.

دیگر خبرها

  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی دندان پیشگیری می‌کند
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی‌ دندان پیشگیری می‌کند
  • برگزاری مسابقه نقاشی و جمع آوری زباله در شهر همدان
  • سمن‌ها و گروه‌های مردمی بر حوزه دانش آموزان تمرکز کنند
  • لزوم نهادینه کردن علم محیط زیست در کنار سایر علوم برای دانش‌آموزان
  • پویش قدردانی از معلم در «زنگ انشا» از رادیو صبا
  • لزوم اقدام به موقع برای ثبت نام کتاب دانش آموزان
  • رقابت ۲۸۵ دانش‌آموز مدارس سمپاد در مسابقات ورزشی کردستان
  • کتابخانه سیار، روشی خلاق برای ترویج کتابخوانی
  • ماهیت برنامه‌های سلامت محور از جنس برنامه‌های فرهنگسازی است