Web Analytics Made Easy - Statcounter

صادق نیسی گمراوی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه طرح شهاب مهمترین طرح ملی آموزش و پرورش برای شناسایی هوش و استعداد برتر و هدایت دانش‌آموزان است، اظهار کرد:  ۱۸ هزار و ۲۷۵ دانش آموز مقطع ابتدایی آموزش و پرورش ناحیه یک اهواز در سال تحصیلی گذشته تحت پوشش طرح ملی شهاب قرار گرفتند.

وی افزود : براساس برنامه‌ریزی که از سال ۹۳ برای اجرای طرح شناسایی و هدایت استعدادهای برتر (شهاب) در نظر گرفته شده و پوشش این طرح از چهارم دبستان آغاز و تا متوسطه اول ادامه یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست آموزش و پرورش ناحیه یک اهواز با بیان اینکه طرح شهاب کشف استعداد های برجسته دانش آموزی را دنبال می کند، تصریح کرد: در سال های گذشته طرح شهاب در تعدادی مناطق منتخب اجرا می‌شد اما سال ۹۸ در پایه چهارم همه کشور را پوشش می دهد.

نیسی گمراوی با بیان اینکه طرح شهاب مخفف شناسایی و هدایت استعدادهای برتر است و اهداف آن در ۲ بخش خلاصه می شود، ادامه داد: شناسایی، هدایت و حمایت آموزشی، تربیتی و معنوی استعدادهای برتر از کلاس چهارم تا دوره دبیرستان هدف اولیه آن است.

وی در پایان با عنوان اینکه  هدف از اجرای طرح شهاب، ایجاد نظام نخبگی در کشور است، یادآور شد: پس از شناسایی و تربیت، هدایت نخبگان به مرحله تأثیر گذاری آنان در جامعه مورد توجه قرار می گیرد که تمرکز ۹ ساله بر روی استعدادهای برتر در تمامی نقاط کشور از ویژگی های بارز این طرح است.

کد خبر 4703276

منبع: مهر

کلیدواژه: طرح شهاب اهواز دانش آموزان هفته دولت بوشهر قزوین شیراز ایلام شهرکرد گرگان عید غدیر خم یاسوج خطبه های نماز جمعه اربعین حسینی استانداری سمنان کهگیلویه و بویراحمد سانحه تصادف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۰۷۳۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت غمناک دانش‌ آموزانی که به‌ دلیل سیل و تخریب جاده ها به کنکور نرسیدند

تین نیوز

سیل اردیبهشت ۱۴۰۳ در خراسان جنوبی خرابی زیادی به بار آورد. نکته تلخ، این که دانش آموزان منطقه  محروم زیرکوه یک سال زحمت کشیدند اما درست در روز کنکور، سیل جاده ها را تخریب کرد و آن ها نتوانستند به جلسه امتحان برسند. می گویند صدایمان به گوش کسی نمی رسد.

 قابلیت دسترسی  (accessibility)، میوه  اصلی درخت حمل ونقل برای کاربران است. هر چه قابلیت دسترسی یک ناحیه به نواحی دیگر کم تر باشد، آن ناحیه محروم تر می ماند، حتی اگر چنین استعدادهای خوب و عزیز و بزرگ منشی داشته باشد.

مدیران تارک الفعل قدیم و اخیر کشور، در تسبیب و تشدید این محرومیت ها، الی الابد سهیمند و این انباشته های شر را در انبان های خویش به یوم الحسرة می برند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • نمایشگاه نقاشی گروهی دانش آموزان ابتدایی شاهرود
  • وضعیت غمناک دانش‌ آموزانی که به‌ دلیل سیل و تخریب جاده ها به کنکور نرسیدند
  • آغاز طرح آموزش شنا به دانش آموزان کهگیلویه و بویراحمد
  • برگزاری آزمون سمپاد مهارتی در ۱۱ استان کشور
  • تلاش برای بازگرداندن دانش آموزان بازمانده از تحصیل
  • ۳هزار و ۴۵۵ دانش‌آموز و دانشجو تحت پوشش کمیته امداد سراوان هستند
  • رقابت ۲۸۵ دانش‌آموز مدارس سمپاد در مسابقات ورزشی کردستان
  • طرح شنابرای۴۰۰۰دانش آموز کهگیلویه و بویراحمدی اجرا می شود
  • آموزش شنا به ۴ هزار دانش‌آموز ابتدایی کهگیلویه و بویراحمد
  • اجرای طرح شنا برای ۴ هزار دانش‌آموز ابتدایی کهگیلویه و بویراحمد