Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز از روابط عمومی وزارت آموزش‌وپرورش، فاطمه مهاجرانی با اشاره به آزمون مدارس استعدادهای درخشان گفت: مدارس استعدادهای درخشان برای آزمون ورودی پایه هفتم، با همان روال قبل یعنی برگزاری یک آزمون که از جنس پیشرفت تحصیلی نباشد، اقدام خواهند کرد و حتماً برای سال ورودی ابزاری از جنس آزمون خواهیم داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امیدوار هستیم در سال‌های آینده با همکاری معاونت آموزش ابتدایی بتوانیم مدل آزمون را تغییر بدهیم اما تا زمانی که این اتفاق نیفتاده است حتماً آزمون برگزار خواهد شد.

رئیس مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان ادامه داد: باید حتماً آزمون برگزار شود، چراکه اولاً متقاضی مدارس زیاد است و دوما باید افراد ویژه انتخاب شوند. تا زمانی که آن اتفاق مطلوب نیفتد تنها راهکار برگزاری آزمون است. آنچه مطلوب است این است که بتوانیم با همکاری آموزش ابتدایی، دانش‌آموزانی که در کلاس عملکرد متفاوتی دارند را شناسایی کنیم به ‌عنوان‌مثال دانش‌آموزانی که مطالب را سریع یاد می‌گیرند.

وی افزود: این دغدغه وجود دارد که بتوانیم جلوی اعمال سلیقه را بگیریم. آزمون‌هایی از جنس قلم کاغذی و چند گزینه‌ای با وجود ایراداتی که دارند، جلوی تضعیف حق را می‌گیرد چراکه همه در یک آزمون شرکت می‌کنند و در نتیجه یا قبول می‌شوند یا قبول نمی‌شوند.

رئیس مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان به طرح شهاب اشاره کرد و گفت: در طرح شهاب همان خطر سلیقه‌ای رفتار کردن وجود دارد، اگر فقط بار انتخاب را روی شهاب بگذاریم احتمال انحراف شهاب بسیار زیاد است. به‌طور مثال ما چگونه می‌توانیم با چانه‌زنی والدین با معلم مقابله کنیم؟ امیدواریم با طراحی ابزارهایی که دانش‌آموزان را معرفی کنند، بعد از معرفی از آن‌ها آزمون بگیریم تا برای انتخاب دانش‌آموز ویژه اقدام شود.

مهاجرانی گفت: معتقدیم که 2 درصد دانش‌آموز داریم که به جهت فعالیت بیش‌ازحد ذهن نمی‌توانند در کلاس درس حضور داشته باشند که هم موجب به هم خوردن کلاس می‌شوند و هم معلم را اذیت می‌کنند، کم نداریم افرادی که باهوش هستند اما آن‌ها را در مسیرهای متفاوت غیرمعمول می‌بینیم.

رئیس مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان ادامه داد: شهاب برای این است که هر دانش‌آموز را در مسیر خودش ببرد. طرح شهاب استعدادهای درونی و فردی افراد را شناسایی می‌کند و به همراه سایر نهادها مثل پژوهش‌سراها، خانه‌های فرهنگ، سرای محله، ورزشگاه و غیره کمک می‌کند تا دانش‌آموزان در مسیر خودشان شکوفا شوند. باید از ابزار مجزایی برای انتخاب دانش‌آموزان استفاده کنیم. معرفی دانش‌آموزان از دوره ابتدایی سبب نمی‌شود که آزمون نگیریم، بلکه از افرادی که ابتدایی معرفی می‌کند آزمون برگزار می‌کنیم.

دیگر آزمون میان‌پایه برگزار نخواهد شد

وی افزود: آزمون، مصاحبه تست‌های های عملی و غیره مکانیسم و سازوکارهای چندلایه است که سبب می‌شود افراد بهتری را انتخاب کنیم. هیچ مجموعه‌ای از همکاری سایر اجزای سازمانی بی‌نیاز نیست، در خیلی از حوزه‌ها نیاز به همکاری دیگر بخش‌های آموزش‌وپرورش هستیم اما در حال حاضر بر روی این موضوع در درون سازمان کار می‌کنیم. فقط امسال به دلیل داشتن کلاس‌های خالی به جهت برگزاری آزمون سال گذشته، آزمون میان‌پایه هفتم به هشتم را داشتیم و دیگر آزمون میان‌پایه نخواهیم داشت.

انتهای پیام/

31 / 31 فاطمه مهاجرانی رئیس مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان آزمون مدارس استعداد درخشان

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: رئیس مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان آزمون مدارس استعداد درخشان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۱۴۶۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش تاثیر سوابق تحصیلی در آزمون سراسری سال آینده

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، ‌‌عضو شورای انقلاب فرهنگی کشور گفت : تاثیر سوابق تحصیلی حاصل از دروس نهایی دانش آموزان در آزمون سراسری سال بعد ، با ده درصد افزایش به شصت درصد خواهد رسید.

سید جلال موسوی خطیر در حاشیه بازدید از حوزه آزمون سراسری گروه تجربی در دانشگاه علوم کشاورزی ومنابع طبیعی ساری با بیان اینکه شورای انقلاب فرهنگی در صدد حذف آزمون چهار گزینه ای و تشریحی نمودن آزمون سراسری در سالهای آینده است ،نخستین اقدام برای این منظور را افزایش تاثیر سوابق تحصیلی دانش آموزان در نمرات نهایی اعلام کرد.

وی با تاکید بر اینکه شواهد نشان دهنده این است که برگزاری دو نوبت آزمون سراسری در سال آمادگی داوطلبان را بیشتر میکند و از استرس آنها می کاهد افزود : یکی از راهبردهای موثر شورای عالی انقلاب فرهنگی ، بیشتر کردن تعداد نوبت های برگزاری آزمون سراسری تا حذف برگزاری کنکور به شکل سنتی است.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد : با هوشمند کردن آزمون های سراسری ، امنیت آزمون بیشتر و از تقلب کاسته می شود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • برگزاری آزمون سمپاد مهارتی در ۱۱ استان کشور
  • ۳۴۰ هزار دانش‌آموز در آزمون مدارس سمپادونمونه دولتی رقابت می‌کنند
  • آزمون سراسری برای دانش آموزان مناطق سیل زده تکرار می‌شود
  • کنکور سراسری برای دانش آموزان مناطق سیل زده برگزار می‌شود
  • آزمون کنکور سراسری برای دانش آموزان مناطق سیل زده برگزار می شود
  • افزایش تاثیر سوابق تحصیلی در آزمون سراسری سال آینده
  • نهمین دوره جشنواره خوارزمی در کاشان
  • رقابت ۲۸۵ دانش‌آموز مدارس سمپاد در مسابقات ورزشی کردستان
  • انتشار کارنامه اولیه کنکور ۱۴۰۳ در مرداد
  • انتقاد از رایگان نشدن هزینه سمپاد دهک اول تا چهارم