Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی کراری از دریافت مجوز پذیرش دانشجوی دکترا در رشته مهندسی کامپیوتر با گرایش هوش مصنوعی خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مهدی کراری در گفتگو با خبرنگار  قم فردا با گرامیداشت هفته دولت، اظهار داشت: این دانشگاه با نام اولیه مؤسسه آموزش عالی شهاب دانش در سال ۸۵ با پذیرش دانشجو در دو مقطع کاردانی و یک کاردانی به کارشناسی، فعالیت خود را شروع کرد و با انتخاب استادان برجسته، شتاب خوبی را در ۱۴ سال گذشته داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به دریافت مجوز پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد در سال ۸۹ از سوی این مؤسسه اشاره کرد و گفت: در حال حاضر در ۱۰ مقطع کاردانی پیوسته، ۱۵ کاردانی به کارشناسی، ۲۳ کارشناسی پیوسته و ۲۳ گرایش مختلف کارشناسی ارشد در دانشگاه شهاب دانش قم، دانشجو پذیرش می‌شود.

رئیس دانشگاه شهاب دانش قم افزود: این دانشگاه در سال ۹۲ توانست، هم از فضای دوطبقه کوچک واقع در مؤسسه خاتم به ساختمان جدید و بزرگ دانشگاه منتقل شود و هم از طرف وزارت علوم به عنوان یکی از هفت مؤسسه برتر غیردولتی در کشور معرفی شود.

کراری تصریح کرد: مؤسسه آموزش عالی شهاب دانش در سال ۹۶ با جذب هیئت علمی کافی، اصلاح ساختار، ایجاد فضاهای ورزشی و شکل‌گیری ساختار دانشکده‌ای توانست به دانشگاه ارتقا پیدا کند.

رئیس دانشگاه شهاب دانش از دریافت مجوز پذیرش دانشجوی دکترا در رشته مهندسی کامپیوتر با گرایش هوش مصنوعی خبر داد و گفت: با مجوز وزارت علوم از ترم جاری، هفت دانشجو در مقطع دکترای هوش مصنوعی پذیرش می‌شوند.

وی افزود: پیش از این در استان، دانشجویان دکترای مهندسی کامپیوتر در گرایش «نرم افزار»، «معماری کامپیوتر» و «شبکه» پذیرش می شدند اما گرایش هوش مصنوعی برای اولین بار در این دانشگاه مجوز گرفت. رشته‌ای که آینده علم است و در ده بیست آینده نقش آفرینی مهمی خواهد داشت.

کراری در ادامه افزود: این دانشگاه تاکنون میزبان چندین دوره مسابقات ورزشی کشوری بوده و اولین کنفرانس‌ بین‌المللی مهندسی پزشکی را در استان قم با حضور مهمانان خارجی و استادان برجسته این رشته برگزار کرد.

وی تصریح کرد: این دانشگاه در راستای هم‌سو کردن صنعت و دانشگاه، اقدام به برگزاری آموزش‌های تکمیلی و عملی برای دانشجویان، راه اندازی مرکز نوآوری با هدف حمایت از ایده‌های فناور و تأسیس مرکز شتاب‌دهی با هدف حمایت از ایده‌های جدید کرده است.

رئیس دانشگاه شهاب دانش قم در بخش دیگری از گفت‌وگوی خود با اصحاب رسانه به روند فعالیت این دانشگاه از آغاز شیوع کرونا اشاره کرد و گفت: از سوم اسفند که کلاس‌های حضوری این دانشگاه تعلیق شد، زیرساخت‌های آموزش مجازی و الکترونیک به سرعت راه اندازی شد و با تداوم وضعیت کرونایی، کلاس‌ها به همین شکل غیرحضوری دایر شد.

کراری تصریح کرد: تمامی کلاس ها به صورت آنلاین برگزار و ضبط شد و در دو هفته پایانی خرداد، کلاس‌های رفع اشکال به طور اختیاری و به شکل حضوری برگزار شد.

وی افزود: همچنین کلاس‌های عملی به طور فشرده با تعداد دانشجوی کمتر و فاصله گذاری ایمن دایر شد.

رئیس دانشگاه شهاب دانش قم خاطرنشان کرد: در ترم پیش روی نیز که از پایان شهریورماه شروع می شود، سه جلسه کلاس به طور مجازی و یک جلسه رفع اشکال به طور اختیاری برگزار خواهد شد و کلاس‌های عملی نیز به طور فشرده در چهار یا پنج روز به اتمام می‌رسد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: دانشگاه شهاب دانش قم پذیرش دانشجو هوش مصنوعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۱۱۶۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شکرگزاری در کلاس ریاضی

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان، معلمی شغل نیست؛ بلکه هنر است و معلم، هنرمندی است که باید هنر خود را با علم و تجربه به بهترین نحو ممکن عرضه کند، هنر بی‌محتوا و تجربه بدون بینش درجازدن است و علم بدون تجربه و آراسته به هنر هم بی‌ثمر خواهد بود.

معلم هر روز باید از روز قبل و هر سال از سال قبل خود تجربه کسب کند و تجربه خود را در اختیار دیگران قرار دهد و از تجربیات دیگران نیز استفاده کند تا در سریع‌ترین وضع ممکن به حد نرمال و به‌تدریج به حد ایده‌آل برسد تا فرزندان معنوی خود را از نور دانش و معرفت بهره‌مند ساخته و چراغ هدایت جوانان این مرز و بوم بوده و هدایتگر نسل فردای جامعه خود باشد.

از امروز برآنیم تا به بهانه بزرگ‌داشت هفته معلم هر روز برگی از دفتر خاطرات و دل‌نوشته‌های معلمان مجرب استان را ورق زنیم و از تجربه‌های مؤفق آن‌ها درس بگیریم؛ چراکه کسب تجربه تنها به سن بستگی ندارد و از راه دیدن و شنیدن و حتی از راه کتاب‌خواندن به‌وسیله خود و دیگران کسب می‌شود.

فاطمه ناظمی‌نژاد دبیر ریاضی دبیرستان دوره اول متوسطه شاهد سمنان اظهارداشت: همیشه شروع کلاسم با دعا و جملات انگیزشی و خواندن چند خط وصیت‌نامه‌ی شهدا توسط شاگردان آغاز می‌شد؛ اما دوست داشتم شکرگزاری را در بخشی از کار کلاسی‌ام قرار دهم تا به خودم و شاگردانم قدردانی از نعمت‌های خدا یادآوری شود و به قول سعدی ‌علیه‌الرحمه «هر نفسی که فرو می‌رود ممد حیات است و چون بر می‌آید مفرح ذات، پس بر هر نفس، دو نعمت است و بر هر نعمت، شکری واجب».

جلسه اول به مدت پنج دقیقه با دانش‌آموزان در مورد نعمت‌های بی‌شمار خدا صحبت کردیم و من اولین جمله‌ها را روی تخته نوشتم که:

«خدایا! از تو بابت تمام لحظه‌هایی که به یادم بودی؛ ولی من به یادت نبودم، سپاسگزارم.»

«خدایا! از تو بابت تمام لحظه‌هایی که خواب بودم و و تو مراقب من بودی، سپاسگزارم.»

و با بچه‌ها تکرار کردیم: «خدایا شکرت.. خدایا شکرت.. خدایا شکرت» و به پیشنهاد شاگردانم قرار شد که جملات، مرتبط با مناسبت‌هایِ مصادف با جلساتِ کلاسمان باشد.

در جلسه بعدی یکی از بچه‌ها گفت: خانم! من جمله‌ای نوشتم که فکر می‌کنم جالب نیست. «خدایا شکرت که می‌توانم تو را شکر کنم.»

نظر بچه‌ها را در مورد جمله دوستشان پرسیدم. جالب بود که بیش‌تر آن‌ها می‌گفتند تأثیرگذار بود.

جلسات بعدی هم بچه‌ها جملات زیبایی روی تخته نوشته بودند و من از آن‌ها خواستم که حتماً این جملات را در یک دفترچه به نام دفترچه شکرگزاری و حال خوب یادداشت کنند و هر روز این جملات را تکرار یا این‌که سنگی به نام سنگ شکرگزاری، تهیه کنند و با دیدن یا لمس کردن آن به یاد وظیفه خود بیفتند.

گذشت و گذشت تا این‌که روز ولادت امیرالمؤمنین حضرت امام‌علی(ع)، دانش‌آموزانم قبل از ورودم به کلاس درس این عبارات زیبا را روی تخته نوشته بودند: «خدایا شکر که شیعه مولایمان حضرت علی علیه‌السلام هستیم.»، «خدایا شکر که پدری مثل کوه داریم که می‌توانیم به او تکیه کنیم» و... .

به این‌صورت بود که سپاسگزاری بخش مهمی از کلاس من شد و برای من و دانش‌آموزانم یک یادآوری و تجربه عالی به بار آورد.

۴۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899345

دیگر خبرها

  • تحویل ۷۰ کلاس درس به دانش آموزان دشت آزادگان و هویزه
  • کلاس مجردها پس از ۶۰ ماه مجدداً مهمان دانشگاه تهران می‌شود
  • حمایت دانشجوی دانشگاه کلمبیا از فلسطین با لباس عروس | ببینید
  • پذیرش دانشجوی خارجی در ارشد هوشبری در دانشگاه جندی شاپور اهواز
  • فیلم/ تظاهرات هزاران دانشجوی دانشگاه ملبورن استرالیا
  • همزمانی کنکور فرهنگیان با کنکور نوبت اول نقطه قوت است
  • ثبت اختراع کاربردی دانشجوی دانشگاه لرستان
  • زمین توان پذیرش رفاه مصنوعی را ندارد
  • ورود به دانشگاه‌های برتر آمریکا معروف به آیوی لیگ چقدر سخت است؟ + اینفوگرافیک
  • شکرگزاری در کلاس ریاضی