Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-28@08:55:16 GMT

پایش ۱۲۰ هزار دانش‌آموز مازندرانی در طرح شهاب

تاریخ انتشار: ۳۰ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۳۸۶۹۴

پایش ۱۲۰ هزار دانش‌آموز مازندرانی در طرح شهاب

ایسنا/مازندران رئیس بنیاد نخبگان مازندران با اشاره به این که ۱۲۰ هزار دانش‌آموز در طرح شهاب مورد پایش قرار گرفته‌اند، تصریح کرد: یکی از مهم‌ترین حوزه های همکاری دو جانبه آموزش و پرورش و بنیاد ملی نخبگان، برنامه ملی شهاب است.

محمد آزادبخت در جلسه شورای معاونین اداره کل آموزش و پرورش مازندران با موضوع تبیین برنامه‌های بنیاد ملی نخبگان، نخبه را دارای ویژگی های ذهنی و شخصیتی برجسته، تخصص، خبرگی و اثرگذاری بارز بر پیشرفت کشور دانسته و گفت: برای پوشش بیشتر نخبگان دانش آموزی و دانشجویی استان از سال گذشته در تمام دانشگاه‌ها دفتر نمایندگی افتتاح کرده‌ایم، این اقدام کاشت نهالی کوچک است که باید در ارتباط با آموزش و پرورش به درختی تناور تبدیل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: آماده انعقاد یک تفاهم نامه مشترک با آموزش و پرورش در امور دانش آموزان، کارمندان، اعضای هیئت علمی و رویدادها هستیم. در بحث همکاری های دو جانبه در امور دانش آموزان، ارزیابی و شناسایی، حمایت و بازدید از جمله برنامه های ماست.

رئیس بنیاد نخبگان مازندران با اشاره به این که ۱۲۰هزار دانش‌آموز در طرح شهاب مورد پایش قرار گرفته‌اند تصریح کرد: یکی از مهمترین حوزه های همکاری دو جانبه آموزش و پرورش و بنیاد ملی نخبگان، برنامه ملی شهاب است، در این برنامه با نظارت و همکاری بنیاد نخبگان استان بیش از ۱۲۰ هزار دانش‌آموز پایه‌های چهارم، پنجم و ششم ابتدایی مورد سنجش قرار گرفته و تمامی اطلاعات استعدادهای تحصیلی آنان در سامانه اختصاصی وزارت آموزش و پرورش (همگام) به طور محرمانه نگهداری می‌شود تا در پایان دوره متوسطه هدایت تحصیلی متناسب با استعدادهای دانش‌آموز صورت پذیرد. در سال گذشته ۷۰ طرح مصوب داشتیم که دو طرح مربوط به برنامه ملی شهاب بود.

آزادبخت با اشاره به اینکه مازندران در سطح کشور در بحث دانش‌آموزان نخبه در همه دوره‌ها وضعیت بسیار خوبی داشته است گفت: بسیاری از دانش‌آموزان با رتبه زیر ۱۰۰کنکور، علاقمند به تحصیل در دانشگاه فرهنگیان هستند و این امر نشانگر آن است که معلمان آینده از تراز علمی بسیار بالاتری برخوردار خواهند بود.

وی بر لزوم اجرای رویدادهای استعدادیابی جدید تاکید  و خاطرنشان کرد: با توجه به اجرای جشنواره‌هایی مثل جشنواره خوارزمی و المپیادهای علمی نیاز داریم تا رویدادهای دیگر بومی سازی‌شده و برون سپاری‌شده را طراحی کنیم.برای شش ماهه اول سال ۱۴۰۰رویدادهای جدیدی را طراحی کرده‌ایم که دانش آموزان خود را در آنها محک خواهند زد.

این مقام مسئول همچنین به طرح ایران‌گشت اشاره و بیان کرد: طرح ایران‌گشت فرصتی فوق العاده بین دانش آموز، آموزش و پرورش و بنیاد ملی نخبگان است.هدف اصلی این طرح ایجاد امید و انگیزه در دانش‌آموزان به منظور تلاش برای جذب و فعالیت در مراکز راهبردی، پژوهشی، تولیدی و مدیریتی کشور در آینده است.این طرح برای دانش‌آموزان مستعد متوسطه اول و دوم به صورت تک‌جنسیتی و با اولویت دانش‌آموزان مستعد مناطق محروم برگزار خواهد شد.

آزادبخت از ارائه ۱۲نوع تسهیلات به دانش آموزان نخبه کنکور خبر داده و گفت:  برای ورود به بنیاد علمی نخبگان و استفاده از تسهیلات و امکانات این بنیاد، نخبگان دانش‌آموز باید اطلاعات خود را در سامانه سینا ثبت کنند. طرح‌های دیگری همچون طرح شهید احمدی روشن، طرح شهید بابایی، طرح استاد سرآمد، طرح استاد شامخ و جایزه مصطفی(ص) از دیگر برنامه‌های در دستور کار این بنیاد است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: طرح شهاب تیزهوشان استانی فرهنگی و هنری بنیاد ملی نخبگان آموزش و پرورش دانش آموزان دانش آموز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۳۸۶۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رقابت ۲۸۵ دانش‌آموز مدارس سمپاد در مسابقات ورزشی کردستان

اسماعیل کوهی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: مسابقات ورزشی مدارس استعدادهای درخشان استان کردستان در شهر سنندج برگزار می‌شود.

رئیس اداره استعدادهای درخشان آموزش و پرورش کردستان با اشاره به اینکه دانش‌آموزان در چهار رشته ورزشی به رقابت می‌پردازند، گفت: این مسابقات در رشته‌های ورزشی فوتسال، شطرنج و تنیس روی میز و والیبال برگزار می‌شود.

وی افزود: در رشته‌های فوتسال، شطرنج و تنیس روی میز دانش‌آموزان دختر و پسر شرکت دارند اما رقابت در رشته والیبال ویژه دختران دانش‌آموز مدارس استعدادهای درخشان استان کردستان است.

کوهی خاطرنشان کرد: این دوره مسابقات ورزشی از تاریخ یازدهم الی چهاردهم اردیبهشت ماه به میزبانی اداره‌کل آموزش و پرورش کردستان در سنندج برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه در این مسابقات تعداد ۲۸۵ نفر از دانش آموزان برگزیده مسابقات شهرستانی مدارس سمپاد حضور دارند، گفت: این مسابقات در چهار سالن ورزشی اوراز، شهید احمدپناه، استقلال و هنرستان تندرستی پسران به رقابت خواهند پرداخت.

رئیس اداره استعدادهای درخشان آموزش و پرورش کردستان عنوان کرد: مسابقات فوتسال دختران برای اولین بار است بین دانش‌آموزان سمپاد کشور به صورت آزمایشی و در مدارس سمپاد استان کردستان برگزار خواهد شد.

کوهی افزود: برگزاری این دوره مسابقات ورزشی در مدارس استعداد درخشان سبب ایجاد شور و هیجان در بین دانش‌آموزان این مدارس شده است.

کد خبر 6088486

دیگر خبرها

  • ۲۰ هزار دانش آموز لازم التوجه اردبیلی راهی اردو‌های تربیتی می‌شوند
  • ۶۰۰ معلم نمونه مازندرانی تقدیر می‌شوند
  • ایجاد دفتر فراجا در بنیاد ملی نخبگان؛ علت چیست؟!
  • آغاز طرح آموزش شنا به دانش آموزان کهگیلویه و بویراحمد
  • ۲۰ هزار دانش آموز لازم التوجه اردبیلی راهی اردوهای تربیتی می شوند
  • چرایی ایجاد دفتر «فراجا» در بنیاد ملی نخبگان/۲ بال علم و فناوری «وعده صادق»
  • تلاش برای بازگرداندن دانش آموزان بازمانده از تحصیل
  • ۳هزار و ۴۵۵ دانش‌آموز و دانشجو تحت پوشش کمیته امداد سراوان هستند
  • آزمون دوباره از ۱۳۵ کنکوری جامانده «زیرکوه»!
  • رقابت ۲۸۵ دانش‌آموز مدارس سمپاد در مسابقات ورزشی کردستان