Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار تعلیم و تربیت خبرگزاری فارس، یوسف نوری وزیر آموزش و پرورش در حاشیه مراسم تقدیر و تجلیل از «مدال‌آوران المپیادهای علمی»، «برگزیدگان بیست و سومین جشنواره جوان خوارزمی بخش دانش‌آموزی»، ‌«رتبه‌های برتر بیست و ششمین کنگره سراسری قرآن کریم سمپاد» و «رونمایی از عمومی‌سازی محتوای آموزشی مدارس سمپاد برای  دانش‌آموزان تمامی مدارس»، اظهار کرد: امروز از بیش از 300 نفر از برگزیدگان کنگره قرآنی دانش‌آموزان سمپاد، جوان خوارزمی و المپیادهای علمی تجلیل به عمل آمد؛ این دانش‌آموزان فردای خیلی نزدیک با ایجاد شرکت‌های دانش‌بنیان و ایجاد مراکز پژوهشی به سرمایه‌های این کشور ارزش مضاعفی خواهند داد و لذا باید در جامعه زمینه حضور و بروز این افراد را به خوبی فراهم کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: باید اساسنامه باشگاه دانش‌پژوهان جوان تدوین شود و به عنوان یک موتور محرک و یک مکان بسیار مناسب برای این عزیزان، فعالیت را منسجم‌تر تداوم ببخشد و همچنین بتوانیم واحدهای اقماری باشگاه را در استان‌ها تقویت کنیم که آن عدالت آموزشی و تربیتی که مدنظر هست برای دانش‌آموزان شهرستانی هم فراهم شود.

* طرح شهاب باید به یک سکوی جامع تبدیل شود

وزیر آموزش و پرورش در خصوص طرح شهاب، گفت: طرح شهاب، استعدادیابی افراد برتر و سرآمد است که فعالیت‌های خوبی در طول سالیان گذشته برای آن شده است و نیازمند این است که تبدیل به یک سکوی جامع شود و پلتفرمی را برای آن طراحی کنیم تا به صورت هوشمند بتوانیم دانش‌آموزان را به آن مراکز تخصصی بیرونی در حوزه‌های مختلف فرهنگی، هنری، علمی، آموزشی و مهارتی هدایت کنیم.

وی ادامه داد: طرح شهاب از دوره ابتدایی است و حتی باید به پیش از دبستان برود.

* درباره مهاجرت نخبگان نباید خیلی تاریکنمایی کنیم

نوری درباره نگرانی از مهاجرت نخبگان، اظهار کرد: به نظرم یک مقداری دقت کنیم که خیلی از دانش‌آموزان الان اینجا هستند و در مراکز پژوهشی و پارک علم و فناوری بودم فعالیت می‌کنند. خیلی‌ها هم خارج از کشور می‌روند اما بعد از مدتی بر می‌گردند.

وی با بیان اینکه هویت ملی در بین بچه‌ها هست و خیلی تاریکنمایی نباید کنیم، افزود:  اینکه مسؤولیت مسؤولان ما نسبت به نگهداری نخبگان خیلی جدی است باید توجه شود و در اولویت کارشان قرار دهند؛ معاونت علمی ریاست‌جمهوری اخیرا مصوبه‌ای را در دولت آورده است تا مشوق‌هایی را برای این عزیزان داشته باشیم و از این دست کارها خوب است؛ مردم هم باید این فرهنگ را ایجاد کنند تا آنها بدانند آنچه که برای مردم کشورشان را انجام دهند بهتر است.

وزیر آموزش و پرورش درباره حمایت از مدال‌آوران گفت: ما تلاش می‌کنیم تا استعدادها شکوفا شود و ارتباط نزدیک مراکز استعدادهای درخشان و بنیاد نخبگان باعث شده است که تسهیلاتی برای آنها فراهم شود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: يوسف نوري وزير آموزش و پرورش طرح شهاب دانش آموزان سمپاد دانش آموزان طرح شهاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۹۵۴۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۲ مدرسه در شهرستان گناباد بازسازی شد

به گزارش خبرنگار مهر، مجید فدوی عصر پنجشنبه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه طی یک سال گذشته ۴۲ مدرسه در مناطق شهری و روستایی شهرستان گناباد با اعتبارات نوسازی و توسعه و تجهیز مدارس و مشارکت خیران بازسازی شدند اظهار کرد: در همین مدت علاوه بر ساماندهی ۶۵ ملک مازاد آموزش و پرورش، شش چمن مصنوعی هم نصب شد.

رئیس اداره آموزش و پرورش گناباد با بیان اینکه از آغاز سال تحصیلی تا کنون ۳۸ کلاس درس با صرف اعتبار ۱۲ میلیارد و ۱۶۰ میلیون ریال در شهرستان گناباد هوشمندسازی شد، افزود: برای هوشمند سازی هر کلاس درس به طور متوسط ۳۲۰ میلیون ریال هزینه شده است.

وی کلاس‌های هوشمند را در ارتقا بهره وری آموزشی و مشارکت پذیری دانش آموزان مؤثر دانست و تصریح کرد: این کلاس‌ها فرصت‌های یادگیری بیشتری را برای دانش آموزان فراهم، فرآیند یادگیری را سرگرم کننده و به دانش آموزان کمک می‌کند فناوری‌های جدید را بهتر فرا بگیرند.

فدوی با اشاره به تحصیل ۱۷ هزار و ۶۱۴ دانش‌آموز در مدارس مناطق شهری و روستایی گناباد خاطرنشان کرد: از این تعداد ۹ هزار و ۵۶۵ نفر در دوره ابتدایی، چهار هزار و ۷۹۶ نفر در دوره اول متوسطه و ۲ هزار و ۲۸۸ نفر در دوره دوم متوسطه مشغول به تحصیل هستند.

کد خبر 6088736

دیگر خبرها

  • برپایی دوازدهمین دوره المپیاد «آماده دادرس» در فارس
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان به تصویب رسید‌
  • چرایی ایجاد دفتر «فراجا» در بنیاد ملی نخبگان/۲ بال علم و فتاوری «وعده صادق»
  • ورود هوش مصنوعی به تشخیص‌‌های آزمایشگاهی/ لزوم آشنایی دانش‌آموزان با علوم آزمایشگاهی
  • لزوم نهادینه کردن علم محیط زیست در کنار سایر علوم برای دانش‌آموزان
  • ۴۲ مدرسه در شهرستان گناباد بازسازی شد
  • رقابت دانش آموزان شاهرودی در جشنواره خوارزمی
  • لزوم اقدام به موقع برای ثبت نام کتاب دانش آموزان
  • هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • آموزش تفکیک پسماند به بیش از ۱۰۰۰ دانش‌آموز پیش‌دبستانی در اصفهان