Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-28@10:35:15 GMT

شناسایی استعداد دانش‌آموزان در مسیر افول!

تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۵۱۳۵۷۷

شناسایی استعداد دانش‌آموزان در مسیر افول!

رئیس مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان اجرای طرح شهاب را منوط به همراهی و هماهنگی دستگاه‌های دخیل در این طرح دانست. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، اجرای طرح شهاب با هدف شناسایی و هدایت استعدادهای برتر دانش‌آموزان یکی از همان طرح‌هایی است که ذیل اجرای نیم بند سند تحول بنیادین از سال 1394 مطرح شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طرحی که بعد از اجرای آزمایشی در برخی استان‌ها، از 6 سال قبل به مرحله اجرای عمومی رسید و بنا بود تا ابتدا این طرح در پایه چهارم ابتدایی اجرایی شده و سپس به پایه‌های تحصیلی بالاتر تسری پیدا کند، البته که چندی پیش یوسف نوری وزیر آموزش و پرورش درباره اجرای این طرح گفت که بنا داریم تا اجرای این طرح به دوره پیش‌دبستانی برسد.

این موضوع در حالی مطرح است که پیشتر هم علیرضا کاظمی سرپرست وزارت آموزش و پرورش گفته بود بناست تا‌ اجرای طرح شهاب با فرایند هدایت تحصیلی دانش‌آموزان گره بخورد که روند انتخاب رشته متناسب با توانایی و استعدادهای دانش‌آموزان انجام شود.

با وجود تمام این برنامه‌های روی کاغذ جاخوش کرده برای اجرای طرح شهاب آنچه در شرایط کنونی، به چشم می‌خورد طرحی خاک خورده و مغفول واقع شده است که برنامه عملیاتی برای اجرای آن، به‌ویژه در شرایطی که کرونا مدارس را بیشتر به سمت آموزش مجازی سوق داده است، مشاهده نمی‌شود.

طرحی که متولی اصلی آن بنیاد ملی نخبگان است و آموزش و پرورش مجری آن محسوب می‌شود؛ الهام یاوری رئیس مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان درباره روند اجرای این طرح در مدارس به خبرنگار تسنیم گفت: طرح شهاب بین چند واحد مختلف مطرح شده است و سیاست‌گذاری آن برعهده بنیاد ملی نخبگان است.

رئیس مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان بیان کرد: اجرای هرچه بهتر این طرح بیش از هرچه، نیازمند هماهنگی و همراهی دستگاه‌های دخیل است که البته تا حد خوبی این هم‌اندیشی‌ها انجام شده است و باید این روند را تداوم ببخشیم.

تعطیلی مدارس اختلالات اسکلتی دانش‌آموزان را سرعت بخشیداستقبال کمرنگ دانش‌آموزان؛ رشته ریاضی نیازمند توسعه ویژه است"دانش‌آموزان قلدر" چه کسانی هستند؟!/ قلدری در مدارس را جدی بگیریم!

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: دانش آموزان سمپاد دانش آموزان سمپاد اجرای طرح شهاب دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۱۳۵۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش بینی ۵۲ میلیارد اعتبار در حوزه عمرانی آموزش و پرورش رزن

ایسنا/همدان فرماندار رزن از پیش بینی ۵۲ میلیارد تومان اعتبار برای حوزه عمرانی آموزش و پرورش این شهرستان در سال جاری خبر داد.

علی اصغر غفاری آثار پنجشنبه ۶ اردیبهشت ماه در شورای آموزش و پرورش این شهرستان، اظهار کرد:برای حوزه آموزش و پروش شهرستان رزن اعتباری افزون بر ۵۲ میلیارد تومان در حوزه عمرانی پیش بینی شده که این میزان اعتبار برای ساخت مدارس فاطمیه رزن و  مدرسه روستای ملابداغ و سایر پروژه‌های حوزه آموزش و پرورش هزینه خواهد شد و باید در این رابطه نوسازی مدارس پیگیری تخصیص اعتبارات پیش بینی شده  برای تکمیل این پروژه ها را داشته باشد.

وی در ادامه افزود: در شهرستان رزن  از رشته های مختلف تحصیلی تعداد ۱۰۴۱ نفر  در آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ شرکت کرده‌اند که در این رابطه ۱۴۰ نفر عوامل اجرایی فرایند برگزاری آزمون سراسری شهرستان را بر عهده دارند.

غفاری آثار با اشاره به در پیش رو بودن هفته تجلیل از مقام شامخ معلم گفت: با توجه به عملکرد بسیار خوب معلمان  در حوزه تعلیم و تربیت شهرستان، حتما مسئولین همکاری لازم را با آموزش و پرورش برای هرچه بهتر برگزار شدن هفته تجلیل از مقام شامخ معلم داشته باشند.

وی  در ادامه خواستار نگاه ویژه آموزش و پرورش نسبت به حرفه و  مهارت آموزی دانش آموزان شد و تصریح کرد: بازدید دانش آموزان رزنی از واحدهای موجود شهرک صنعتی رزن از نقش موثری در آشنایی  آنان با حرفه های مختلف و هدایت آنان به سمت مهارت و حرفه آموزی برخوردار خواهد بود.

وی  همچنین با تاکید بر ارتقاء سواد رسانه‌ای دانش آموزان توسط آموزش و پرورش گفت: آموزش سواد رسانه‌ای توسط آموزش و پرورش به دانش آموزان تاثیر بسزایی در آشنایی این قشر مهم جامعه با واقعیت های فضای مجازی و استفاده صحیح آنان از این فضا دارد.

امام جمعه رزن هم در این جلسه با بیان اینکه آموزش و پرورش جزو ارکان اصلی هر جامعه است که بقاء، دوام و پیشرفت آن به کیفیت تعلیم و تربیت بستگی دارد، اظهار کرد: یکی از دستاوردهای انقلاب و حاصل خون شهدا، تحول عظیم در نظام آموزشی و دستگاه تعلیم و تربیت بود که باید با توجه به آموزه‌های دینی، معنوی و تربیتی، این مهم حفظ شود.

حجت الاسلام والمسلمین علی اکبر منصوری افزود: تربیت نسل آینده انقلاب و سکان‌داران نظام اسلامی توسط جامعه فرهیخته فرهنگیان در آموزش و پرورش رقم می‌خورد و در همین رابطه مدارس، اساس و پایه تزکیه و تعلیم هستند.

رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان رزن هم از برگزاری امتحان نهایی برای سه پایه متوسطه نظری با ۱۲۰۰ نفر  دانش آموز خبر داد و گفت: برای برگزاری هر چه بهتر آزمون نهایی نیازمند حمایت بیشتر مسئولین هستیم.

پرویز علی بنده لو افزود: با تلاش های دانش آموزان و همت فرهنگیان شهرستان رزن، این شهرستان از بین  ۷۲۸ منطقه و شهرستان در کشور رتبه  ۲۶ کشور و اول استانی در قبولی امتحانات نهایی و میانگین نمرات را در سال گذشته کسب کرده است.

وی خاطرنشان‌کرد: در هفته معلم، مسئولین در مدارس حاضر شده و از زحمات معلمان عزیز تجلیل خواهند کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • شناسایی ۹۳ هزار معلم نمونه با ارزیابی‌های چندگانه
  • برپایی بازارچه کسب‌وکار به همت دانش‌آموزان بندرانزلی
  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • آیین‌نامه توسعه و تقویت مهارت‌آموزی دانش‌آموزان تصویب شد
  • ۳۰۲ نفر جذب آموزش و پرورش قزوین خواهند شد
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان به تصویب رسید‌
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری
  • تلاش برای بازگرداندن دانش آموزان بازمانده از تحصیل
  • آمادگی مجموعه مدارس صدرا در اجرای کامل سند تحول آموزش و پرورش
  • پیش بینی ۵۲ میلیارد اعتبار در حوزه عمرانی آموزش و پرورش رزن